Luxe Servies Borden Nederland

Een mooi gedekte eettafel is een feestje. Een beleving creëren van warmte en gastvrijheid vanaf het moment dat je gasten binnenkomen. Een uniek servies is daarbij dé ultieme basis voor een culinaire avond. Samen met familie of vrienden herinneringen maken voor het leven. Genieten van heerlijke wijnen, fijne gerechten en goede gesprekken. Met de collectie van Wereldserviezen geef je jezelf en je gasten een pure en luxe beleving.

LOES KANTERS
Gedreven door een passie voor uniek servies

Mixen en Matchen aan tafel

De collectie van Wereldserviezen is zo samengesteld dat het mogelijk is om eindeloos te variëren. Unieke items geïmporteerd vanuit de hele wereld. Van luxe servies tot stijlvolle minimalistische kopjes. Met onze collectie heb je altijd een servies dat aansluit op de laatste trends! Ik kom graag persoonlijk bij u langs. Dan neem ik met u uw wensen door en kunnen we samen een prachtige collectie samenstellen. Compleet afgestemd op uw verhaal.

Over Loes Kanters

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Wereldserviezen. Mijn motto “Waarom wachten?” en mijn interesse voor authentieke en inspirerende serviezen, heeft ertoe geleid dat ik een prachtige collectie voor jou heb samengesteld.

Ik kan oprecht genieten van de kleine dingen in het leven. Een ideale zaterdagavond? Een diner organiseren voor vrienden. Tot in detail zorg ik ervoor dat de aankleding op elkaar is afgestemd. Samen eten en drinken verbindt. En dát gun ik jou ook…

Door het samenbrengen van grote leveranciers, moderne producten en het ambacht van de lokale ateliers heb ik unieke items verzameld. Servies met een verhaal, waarmee je je gasten een oprecht luxe gevoel kunt serveren maar waar je zelf ook heel erg blij van wordt. 

Wij presenteren onze unieke collectie graag bij u aan huis

Volg Wereldserviezen op Social Media