Ik ben Loes, van Wereldserviezen.com

Ik ben Loes, van Wereldserviezen.com
donderdag 14 oktober 2021

Hi, wat leuk dat je een kijkje neemt op de website van Wereldserviezen. Mijn motto “Waarom wachten?” en mijn interesse voor authentieke en inspirerende serviezen, heeft ertoe geleid dat ik een prachtige collectie voor jou heb samengesteld.

Ik kan oprecht genieten van de kleine dingen in het leven. Een ideale zaterdagavond? Een diner organiseren voor vrienden. Tot in detail zorg ik ervoor dat de aankleding op elkaar is afgestemd. Samen eten en drinken verbindt. En dát gun ik jou ook…

Door het samenbrengen van grote leveranciers, moderne producten en het ambacht van de lokale ateliers heb ik unieke items verzameld. Servies met een verhaal, waarmee je je gasten een oprecht luxe gevoel kunt serveren maar waar je zelf ook heel erg blij van wordt.